Wat doet een

bij BLR-Bimon?

Een zelfstandig monteur op de montageafdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk op locatie. Je werkt altijd samen met een assistent-monteur. Samen monteer en installeer je verschillende klimaatinstallaties en tegelijkertijd draag je jouw kennis en vaardigheden aan je collega over. In de functie van zelfstandig monteur heb je een belangrijke rol in de communicatie met de klant op locatie en voer je de opdrachten uit die je van je projectleider en werkvoorbereider krijgt.

Hoe ziet een werkdag eruit

Onderweg

Om 5.45 uur stap je vanuit huis in de bedrijfsbus, omdat je hebt afgesproken met je assistent-monteur dat je hem om 6.00 uur ophaalt bij zijn huis. De middag ervoor hebben jullie al materialen gehaald in het magazijn, dus jullie kunnen nu rechtstreeks naar de werklocatie rijden.

Aan de slag

Om 6.50 uur komen jullie aan en na een bakje koffie in de keet starten jullie om 7.00 uur met het werk.

Ontbijt

Om 9.00 uur is het tijd voor het ontbijt. Je kletst gezellig met de elektricien die je vorige maand ook al op een klus ontmoet hebt en belt ook nog even de projectleider terug die jou probeerde te bereiken.

Klanttevredenheid

Halverwege de ochtend check je in het vertrek waar je je assistent-monteur aan het werk hebt gezet hoe ver hij is en of hij jouw ondersteuning nodig heeft.

Lunchpauze

In de lunchpauze loop je samen met je collega naar een paar straten verderop om een lekker broodje te halen.

Afronding

Om 15.00 uur begin je met opruimen en je gereedschap verzamelen. Je loopt nog even een rondje door het gebouw om te checken of jullie nog op schema lopen qua planning.

Naar huis

Om 15.30 uur zitten jij en je collega weer in de bus terug naar huis.

Werkomgeving

In welke context doe jij je werk?

Je komt te werken binnen een team dat zich focust op één van onze klantgroepen. Dat kan zijn: onze retailklanten, de gezondheidscentra, vastgoed of kantoorgebouwen.

We werken door heel Nederland; letterlijk van Groningen tot Maastricht. Soms werk je in een pand dat nog in aanbouw is, de andere keer in een ouder gebouw wat een vernieuwde inrichting met nieuwe klimaatinstallatie krijgt.

Je installeert airco's/warmtepompen, monteert cv-ketels en luchtgordijnen of maakt een ventilatiesysteem in orde. Er kan ook wat loodgieterswerk bij komen kijken.

In de montage zijn we vaak onderdeel van een bouwteam met meerdere partijen. Denk hierbij aan de elektricien, loodgieter en stukadoor die in hetzelfde gebouw aan het werk zijn om iets moois op te leveren. Het is leuk om met elkaar naar een eindpunt toe te werken.

Daarom wil je werken bij BLR-Bimon

Vrijheid
Direct een vast contract
Werken volgens de laatste technieken
Snel groeien met opleidingen
Meer dan 50 jaar kennis & vakmanschap
Bussen & gereedschap dik voor elkaar
format_quote

De veelzijdigheid van mijn werkzaamheden maakt mijn werk leuk. Geen dag is hetzelfde en daar houd ik van!


Dennis, zelfstandig monteur bij BLR-Bimon

Laten we kennismaken

Rosa | HR-manager BLR-Bimon

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.