Veel klanten van BLR-Bimon sluiten een onderhoudscontract af. Dit houdt in dat BLR-Bimon jaarlijks langs mag komen om de klimaatinstallaties te controleren. Er wordt gecontroleerd of er geen defecten zijn en het apparaat nog doet wat het moet doen. Een onderhoudsmonteur checkt het apparaat grondig, zowel de binnendelen in het pand als de buitendelen.

Hoe ziet een werkdag eruit

Rond 7.00 uur vertrek je van huis. De avond ervoor heb je al even snel op je iPad gekeken wat je eerste klant is deze dag en welke tijd er is afgesproken. Je stelt je navigatie in en komt 45 minuten later aan bij de eerste locatie.

Je pakt je gereedschap en meldt je bij de klant. Je gaat snel aan de slag en probeert binnen de afgesproken tijd de apparaten te onderhouden.

Wanneer je daarmee klaar bent, leg je aan de klant uit wat je gedaan hebt en laat je de klant de werkbon ondertekenen. Je ruimt je spullen op. Alvast één klant blij gemaakt!

Nu op naar de tweede klant. Je hebt geluk vandaag en hoeft je auto niet te verplaatsen, want de tweede klant van deze dag zit in dezelfde straat als de eerste.

Je hebt intussen wel zin in een broodje gekregen, dus loopt naar de dichtsbijzijnde broodjeszaak. Dat is een voordeel van regelmatig in een binnenstad werken.

Nadat je de onderhoudswerkzaamheden bij de tweede klant hebt uitgevoerd, vul je ook daar de werkbonnen in en stap je in de bedrijfsbus om naar huis te rijden.Werkomgeving

In welke context doe jij je werk?

Je komt bij klanten in al onze verschillende klantgroepen: retailklanten, gezondheidscentra, vastgoed en kantoorgebouwen.

We werken door heel Nederland; letterlijk van Groningen tot Maastricht. Omdat we in verschillende regio's van het land onderhoudsmonteurs hebben wonen, proberen we iedereen in zijn eigen regio in te plannen. Dit zorgt ervoor dat je de klanten in jouw regio echt kunt leren kennen doordat je met regelmaat langskomt.

Je voert het onderhoud uit aan alle verschillende installaties die wij in beheer hebben: airco's/warmtepompen, cv-ketels, luchtgordijnen en ventilatiesystemen.

Daarom wil je werken bij BLR-Bimon

Vrijheid
Direct een vast contract
Werken volgens de laatste technieken
Gratis omscholing tijdens werktijd
Een nieuwe uitdaging zonder financieel risico
Bussen & gereedschap dik voor elkaar
format_quote

Het geeft een goed gevoel als ik de sterk vervuilde apparaten weer schoon en netjes achterlaat en de metingen van het apparaat compleet heb verricht.


Bart, monteur bij BLR-Bimon

Laten we kennismaken

Rosa | HR-manager BLR-Bimon

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.