Een assistent-monteur op de montageafdeling assisteert de zelfstandig monteur. Samen monteer en installeer je verschillende klimaatinstallaties. In de functie van assistent-monteur heb je de kans veel te leren, omdat je altijd samen werkt met de zelfstandig monteur en samen veel verschillende klussen uitvoert.

Hoe ziet een werkdag eruit

Om 6.00 uur sta je klaar voor je huis, omdat je collega je op komt halen met de bedrijfsbus. De middag ervoor hebben jullie al materialen gehaald in het magazijn, dus jullie kunnen nu rechtstreeks naar de werklocatie rijden.

Om 6.50 uur komen jullie aan en na een bakje koffie in de keet starten jullie om 7.00 uur met het werk.

Om 9.00 uur is het tijd voor het ontbijt. Je kletst gezellig met de elektricien die je vorige maand ook al op een klus ontmoet hebt.

Halverwege de ochtend komt je zelfstandig monteur bij jouw werk kijken en vraagt hij hoe ver je bent en of je zijn ondersteuning nodig hebt.

In de lunchpauze loop je een paar straten verderop om een lekker broodje te halen.

Om 15.00 uur begin je met opruimen en je gereedschap verzamelen.

Om 15.30 uur zijn jij en de zelfstandig monteur klaar om te vertrekken en rijden jullie naar huis.Werkomgeving

In welke context doe jij je werk?

Je komt te werken binnen een team dat zich focust op één van onze klantgroepen. Dat kan zijn: onze retailklanten, de gezondheidscentra, vastgoed of kantoorgebouwen.

We werken door heel Nederland; letterlijk van Groningen tot Maastricht. Soms werk je in een pand dat nog in aanbouw is, de andere keer in een ouder gebouw wat een vernieuwde inrichting met nieuwe klimaatinstallatie krijgt.

Je installeert airco's/warmtepompen, monteert cv-ketels en luchtgordijnen of maakt een ventilatiesysteem in orde. Er kan ook wat loodgieterswerk bij komen kijken.

In de montage zijn we vaak onderdeel van een bouwteam met meerdere partijen. Denk hierbij aan de elektricien, loodgieter en stukadoor die in hetzelfde gebouw aan het werk zijn om iets moois op te leveren. Het is leuk om met elkaar naar een eindpunt toe te werken.

Daarom wil je werken bij BLR-Bimon

Vrijheid
Direct een vast contract
Werken volgens de laatste technieken
Gratis omscholing tijdens werktijd
Een nieuwe uitdaging zonder financieel risico
Bussen & gereedschap dik voor elkaar
format_quote

Ik had nooit verwacht dat ik zoveel verschillende dingen zou kunnen leren in korte tijd. De afwisseling in het werk is echt leuk!


Bart, assistent-monteur bij BLR-Bimon

Laten we kennismaken

Rosa | HR-manager BLR-Bimon

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.