Leerbedrijf

Stage lopen bij BLR-Bimon

Kom bij ons stage lopen en ontwikkel jezelf. BLR-Bimon wil er alles aan doen om van jouw stage een succes te maken en investeert graag in jouw toekomst.

Informeer naar de mogelijkheden

 

Voor welke leerlingen

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormend talent. Er zijn verschillende stageplaatsen beschikbaar. Wij bieden mogelijkheden voor zowel vmbo-leerlingen als mbo- en hbo-studenten. Dit kan op technisch gebied zijn, maar ook op administratief of commercieel gebied.

Voor wie hebben we plek

Meld je nu aan

Volg jij een VMBO-opleiding en ben jij op zoek naar een stageplaats in de installatietechniek? BLR-Bimon heeft stageplekken voor met name technische scholieren. Je kunt snuffelen aan de verschillende werkzaamheden en te weten komen wat jij het leukste vindt.

BLR-Bimon is een erkend leerbedrijf. We werken samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Wij bieden mogelijkheden voor zowel BBL- als BOL-studenten. Dit kan op technisch gebied zijn, maar ook op administratief of commercieel gebied.

Bij BLR-Bimon hebben we uitdagende stages en afstudeeropdrachten. Vanuit verschillende technische opleidingen kun je bij ons terecht zoals Werktuigbouwkunde. Jij wordt onderdeel van het team waarin je het beste past. Naast onze technische stages bieden we ook plekken op onze andere afdelingen.

format_quote

Na de super leuke meeloopdag heb ik besloten om hier te gaan werken! Nooit spijt van gehad.


Max, monteur bij BLR-Bimon

Daarom wil je stage lopen bij BLR-Bimon

Goede begeleiding
Ruimte voor eigen inbreng
Passende stagevergoeding
Toekomstkansen
Afwisselend werk
Gezellige collega's

Laten we de stagemogelijkheden bespreken

Rosa | HR-manager BLR-Bimon

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.