< Terug naar het nieuwsoverzicht

Workshops en trainingen

Bij BLR-Bimon worden er verschillende workshops en trainingen gegeven. Deze workshops en trainingen worden op onze eigen locatie gegeven. Dit is voor de medewerkers erg prettig, zodat zij niet ver hoeven te reizen naar een externe locatie. Op dit moment volgt een groep onze F-gassenopleiding. De lessen beginnen aan het einde van de middag het niet de hele avond in beslag neemt en voor een maaltijd tussendoor wordt gezorgd.

F-gassenopleiding

In een groep die de F-gassenopleiding volgt, zitten maximaal acht personen, zodat er volledige aandacht kan worden gegeven aan de studenten. De lessen worden verzorgd door twee docenten met veel praktijkervaring die ons bedrijf en de praktijk goed kennen. Het fijne aan de lessen is dat je je medestudenten kent, want het zijn je collega’s. Dat zorgt voor een vertrouwde leeromgeving. Tijdens de lessen leer je de theorie en soms kun je het de volgende dag al in de praktijk toepassen. Voor het lesmateriaal wordt gezorgd, zowel leermateriaal voor de theorie als materialen voor de praktijk.

Door de goede begeleiding van onze docenten is het mogelijk het diploma binnen vijf maanden behalen. Wij zijn dan ook ontzettend trots om te vertellen dat we intussen al meer dan twintig van onze monteurs zelf hebben opgeleid met als resultaat een kostbaar en waardevol diploma in onze branche!

Workshops

Onze eigen leermeesters geven praktische workshops. Deze leermeesters zijn werknemers die bij ons in dienst zijn en die veel kennis van het vak hebben. Daarnaast vinden zijn het leuk om lessen te geven aan collega's. Het zijn korte praktische cursussen van één of twee avonden. De cursussen worden in kleine groepjes gegeven. Je krijgt dus volledige aandacht en hebt ruimte om vragen te stellen over de vraagstukken die je tijdens je werk tegenkomt. Tijdens de workshop wordt de praktijk gesimuleerd in het praktijklokaal. Na afronding van de workshop, ontvang je een BLR-Bimoncertificaat.  

Meer nieuws

De afwisseling, vrijheid, uitdagingen en gezellige collega’s maken het werken bij BLR-Bimon enorm leuk!

Allard Werkvoorbereider
Bij BLR-Bimon zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Als collega’s leren we veel van elkaar en dragen we allemaal een steentje bij aan de organisatie.

Godfried Werkvoorbereider Meet- en regeltechniek
Het familiegevoel en het motto ‘we doen het samen!’ overheersen voor mij.

Emile Onderhoudsmonteur
Er wordt echt geïnvesteerd in ons als medewerkers. Als er iets wordt geregeld, wordt het ook goed geregeld.

Justin Zelfstandig monteur montage
Ik ben blij dat ik bij dit leuke, sociale team mag horen! Ook vind ik het leuk dat niet elke werkdag hetzelfde is.

Wim Assistent-monteur montage
Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd! Omdat ik weet dat ik veel doorgroeimogelijkheden heb, ben ik gemotiveerd om mijn huidige opleiding te behalen.

Max Leerling-monteur montage
Wanneer ik een vraag heb, wordt er altijd met me meegedacht. Ik kan veel leren en de werksfeer is gezellig.

Max Zelfstandig monteur montage
BLR-Bimon een groot bedrijf? Daar merk je niets van! Er heerst gelijkheid en een goede sfeer.

Dave Zelfstandig monteur
De veelzijdigheid van werkzaamheden maakt mijn werk leuk. Daarnaast waardeer ik mijn vakkundige en hulpvaardige collega’s!

Dennis 1e monteur montage
Ik ben blij dat ik bij dit leuke, sociale team mag horen! Ook vind ik het leuk dat niet elke werkdag hetzelfde is.

Wim Assistent-monteur montage