< Terug naar het nieuwsoverzicht

Een werkdag van een zelfstandig monteur

Ben je benieuwd wat de monteurs van BLR-Bimon meemaken op een normale werkdag? We stelden onze collega Max, één van onze enthousiaste zelfstandige monteurs, een aantal vragen. Hij geeft je graag een indruk van het werk wat hij elke dag met veel plezier doet.

Maak kennis met Max, één van onze zelfstandige monteurs die elke dag met plezier naar zijn werk gaat en elke dag de klant blij maakt. Hij vindt het allerleukste van zijn werkt dat hij contact heeft met meerdere partijen en continu bezig is met regelen. “Ik vind het leuk om het aanspreekpunt te zijn voor de klant”, vult Max aan.

Doorgroeien bij BLR-Bimon

Wist je al dat je goed kunt doorgroeien bij BLR-Bimon? Max is namelijk op zijn 16e begonnen als leerling-monteur met twee linkerhanden en is van daaruit doorgegroeid naar assistent-monteur. Sinds kort is hij zelfstandig monteur met een eigen werkbus. Daar zijn wij en Max zelf natuurlijk, super trots op.

Bijna altijd een leuke werkdag

Max en zijn collega monteurs hebben een leuke werkdag wanneer een project is gelukt. “Voor mij is een project geslaagd als de klant blij en tevreden is”, aldus Max. Door de mogelijkheid om continue meer te leren over nieuwe producten en richtlijnen en door het werken aan nieuwe projecten vindt Max zijn werk bij BLR-Bimon erg uitdagend. Leuke en gezellige collega’s met wie hij goed kan samenwerken maken zijn werkdag ook leuk.

Een baan voor de toekomst

Max ziet zichzelf nog lang werken bij BLR-Bimon. Er zijn namelijk altijd leermogelijkheden in nieuwe installaties en technieken. BLR-Bimon biedt hiervoor de ontwikkelingsmogelijkheid.

Zelfstandig monteur als beroep

Tot slot vroegen wij Max waarom hij ervoor heeft gekozen om monteur te worden als beroep. “Bij mijn studiekeuze heb ik getwijfeld tussen verschillende sectoren. Ik heb gekozen voor installatie en elektra. Dit beviel goed en omdat ik niet volledige weken naar school wilde, ben ik gestart met een BBL-opleiding. Als leerling-monteur kon ik ontdekken wat het beroep van een monteur inhoudt en ik ben blij met mijn keuze voor dit vak. Mijn doel is projectleider worden. Hiervoor wil ik niet alleen via een studie leren, maar voldoende ervaring in de praktijk opdoen”, vertelt Max.

Bekijk de beelden

De afwisseling, vrijheid, uitdagingen en gezellige collega’s maken het werken bij BLR-Bimon enorm leuk!

Allard Werkvoorbereider
Bij BLR-Bimon zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Als collega’s leren we veel van elkaar en dragen we allemaal een steentje bij aan de organisatie.

Godfried Werkvoorbereider Meet- en regeltechniek
Het familiegevoel en het motto ‘we doen het samen!’ overheersen voor mij.

Emile Onderhoudsmonteur
Er wordt echt geïnvesteerd in ons als medewerkers. Als er iets wordt geregeld, wordt het ook goed geregeld.

Justin Zelfstandig monteur montage
Ik ben blij dat ik bij dit leuke, sociale team mag horen! Ook vind ik het leuk dat niet elke werkdag hetzelfde is.

Wim Assistent-monteur montage
Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd! Omdat ik weet dat ik veel doorgroeimogelijkheden heb, ben ik gemotiveerd om mijn huidige opleiding te behalen.

Max Leerling-monteur montage
Wanneer ik een vraag heb, wordt er altijd met me meegedacht. Ik kan veel leren en de werksfeer is gezellig.

Max Zelfstandig monteur montage
BLR-Bimon een groot bedrijf? Daar merk je niets van! Er heerst gelijkheid en een goede sfeer.

Dave Zelfstandig monteur
De veelzijdigheid van werkzaamheden maakt mijn werk leuk. Daarnaast waardeer ik mijn vakkundige en hulpvaardige collega’s!

Dennis 1e monteur montage
Ik ben blij dat ik bij dit leuke, sociale team mag horen! Ook vind ik het leuk dat niet elke werkdag hetzelfde is.

Wim Assistent-monteur montage